Đurđevačkim dobrovoljnim darivateljima krvi uručena priznanja i zahvalnice

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Đurđevac u srijedu, 25. listopada u Đurđevcu je obilježen Dan dobrovoljnih darivatelja krvi svečanim prijemom kojemu je prisustvovao i zamjenik župana Ratimir Ljubić.

Predsjednica Gradskog društva Branka Stipović izrazila je zahvalnost darivateljima krvi te pohvalila njihov velik odaziv na akcije dobrovoljnog darivanja krvi, čiji je cilj pomoći onima kojima je to potrebno.

Okupljenima se obratila i predsjednica Županijskog društva Crvenog križa Dubravka Jaković, naglasivši kako je darivanje herojski čin, a zahvalama na humanosti i plemenitosti darivatelja pridružio se i zamjenik Ljubić. U ime Grada Đurđevca čestitke je uputio voditelj Odsjeka za gospodarstvo, financije i razvojne projekte Martin Mahović, kao i zamjenica izvršnog predsjednika Hrvatskog crvenog križa Gordana Lazić Tafra.

Zahvalnice i priznanja primilo je 147 darivatelja, a prigodni su program priredili članovi mladeži Hrvatskog Crvenog križa, učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana Đurđevac i Osnovne škole Molve.

Služba ureda župana