Državno natjecanje iz astronomije

Ovaj članak nije dostupan na hrvatskome jeziku. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Učenici Gimnazije „Fran Galović“ pokazali su zavidno znanje iz astronomije, a neki učenici Gimnazije sudjelovali su i na državnom natjecanju iz astronomije u Omišu.

Prilikom županijskog natjecanja, a u konkurenciji prvih razreda najbolji su bili Neven Ožegović ujedno i dobitnik prvog mjesta, Matej Gašparić koji je osvojio drugo mjesto dok su Leon Bedeković-Arnaut i Stefan Musić osvojili treće mjesto. U trećim razredima na županijskoj razini najbolji je bio Matija Radotović, a Paula Dovečer i Filip Triplat podijelili su drugo mjesto. Nadalje, u konkurenciji četvrtih razreda na županijskoj razini najbolji su bili Karlo Šerbetar i Ino Lazar.

Pored toga, na državnom natjecanju u Omišu, Karlo Šerbetar osvojio je  treće mjesto, Ino Lazar četvrto mjesto dok je šesto mjesto zaslužno pripalo Matiji Radotoviću.

Služba ureda župana