Državni prvaci lovnog streljaštva na prijemu u Županiji

Zamjenik župana Darko Sobota sa suradnicima u četvrtak, 24. rujna održao je prijem za predstavnike Lovačkog saveza Koprivničko – križevačke županije i ekipu lovca strijelaca koji su državni prvaci u konkurenciji TRAP-PARKUR.

Naime, na streljani LS Požeško – slavonske županije u Bzenici održano je 21. po redu državno prvenstvo Hrvatskog lovačkog saveza u lovnom streljaštvu. U dva natjecateljska dana dobio se ukupni pobjednik i to su strijelci LS Koprivničko –križevačke županije s ukupno 201 pogotkom.

Za LS Koprivničko-križevačke županije nastupili su Damir Mehkek, Tihomir Marijančić, Krunoslav Jurić, Josip Hojsak, Zlatko Belec i Dejan Marković koji su na prijemu iznijeli svoje dojmove i prenijeli iskustva sa brojnih natjecanja.

Zamjenik Sobota čestitao je strijelcima na izvrsnim rezultatima, kao i vodstvu županijskog Lovačkog saveza te im zahvalio na promociji Koprivničko – križevačke županije i zalaganju koji doprinosi razvoju lovstva na području Županije. U ime lovaca obratio se i predsjednik Lovačkog Saveza Koprivničko – križevačke županije Nevenko Jakopović koji je zahvalio Županiji na financijskoj podršci i aktivnostima koje Savez provodi.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol
Melita Ivančić, mag. pol.