Društvu multipleskleroze priznanje za poticanje ravnopravnosti i raznolikosti

Pod pokroviteljstvom Ministarstva rada i mirovinskog sustava, održana je svečana dodjela Nagrade „ključnarazlika“ – nagrada za raznolikost ljudskih potencijala. Događaju je prisustvovala i predsjednica Društva multipleskleroze Koprivničko-križevačke županije Radmila Funtek, kojoj je uručeno priznanje za poticanje ravnopravnosti i raznolikosti ljudskih potencijala u 2013. godini.
Nagrada „ključnarazlika“ dodjeljuje se s ciljem priznavanje najboljih praksi poslodavaca u zapošljavanju ranjivih skupina na tržištu rada. Nagrada „ključnarazlika“ provodi se treću godinu zaredom, a cilj joj je prepoznati i promovirati poslodavce koji svojim kvalitetnim praksama potiču raznolikost u radnom okruženju i bore se protiv diskriminacije.
Nositelji projekta Nagrade „ključnarazlika“su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Institut za razvoj tržišta rada, portal MojPosao, Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade RH i Zavod za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.