Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo redovitu sjednicu

Društvo Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije održalo je jučer svoju redovitu sjednicu Skupštine kojoj je prisustvovala i pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Željka Koluder Vlahinja.

Predsjednica Društva Crvenog križa Dubravka Jaković uvodno je pozdravila sve prisutne te ih upoznala s dnevnim redom kojeg su članovi Skupštine jednoglasno i prihvatili. Potom je uslijedilo usvajanje Poslovnika o radu Skupštine Društva Crvenog Križa Koprivničko-križevačke županije te izbor radnih tijela od čega je izabrano radno predsjedništvo, zapisničar te dva ovjerovitelja kao i verifikacijska komisija.

Na sjednici se usvojio i zapisnik sa sjednice Skupštine od 14. lipnja ove godine te je podnijeto Izvješće Verifikacijske komisije, a govorilo se i o Izmjenama i dopunama proračuna Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije za 2016. godinu gdje je istaknuto kako su svi planovi i projekti uspješno realizirani.

O Odluci o Planu rada Društva Crvenog križa Koprivničko-križevačke županije za 2017. godinu govorila je ravnateljica Društva Adela Sočev te pri tom istaknula zadovoljstvo rezultatima  koje je Društvo ostvarilo u ovoj godini. Dodala je da je cilj Društva u nadolazećoj 2017. godini realizirati sve navedene aktivnosti kako i projekte, a u suradnji s drugim Gradskim društvima Crvenog križa te zahvalila svima na podršci i doprinosu u radu Društva.

Pohvalu Društvu za dugogodišnji rad i ustrajnost uputila je pročelnica Koluder Vlahinja te naglasila da će Županija i dalje surađivati s njima na projektima za dobrobit naše zajednice.

Zaključno su članovi Skupštine jednoglasno usvojili i Odluku o financijskom planu Društva za 2017. godinu.

Služba ureda župana