Draženka Vadla izabrana za predsjednicu županijskog Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata, Željko Odobašić njezin zamjenik

U prostorijama Županijske uprave jučer je održana prva sjednica Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata Koprivničko-križevačke županije, kojoj su prisustvovali zamjenik župana Ratimir Ljubić te pročelnica Upravnog odjela za zdravstveno-socijalne djelatnosti Maja Blažek sa suradnicima.

Zamjenik Ljubić uvodno je pozdravio okupljene te naglasio važnost zaštite prava pacijenata, uz želje za uspješan rad Povjerenstva.

Glavna tema sjednice bilo je konstituiranje Povjerenstva te su članovi jednoglasno prihvatili prijedlog da se za predsjednicu izabere dr. Draženka Vadla, kao i dr. Željko Odobašić za njezinog zamjenika.

Sljedeća točka dnevnog reda bilo je razmatranje predstavke pacijentice glede čega je Povjerenstvo zaključilo da je za daljnje postupanje potrebno zatražiti dodatna očitovanja.

Obzirom da se Povjerenstvo sastalo prvi put od imenovanja, na kraju sjednice raspravljalo se o budućoj organizaciji djelovanja ovog tijela.

 

Služba ureda župana