Domu zdravlja u Đurđevcu predan novi limfomat

Jučer je na prigodnoj svečanosti održanoj u Domu zdravlja Koprivničko-križevačke županije Ispostavi u Đurđevcu, predsjednica Foruma žena Đurđevac Ljubica Cestar predala na uporabu limfomat ravnateljici Tereziji Kolar. Ovaj vrijedan aparat, za terapeutske potrebe žena liječenih od bolesti dojke, kupljen je sredstvima koje je Forum žena prikupio organiziranjem raznih  humanitarnih akcija  i donacija od pojedinaca, udruga i ustanova.

Ravnateljica Terezija Kolar zahvaljujući na ovom aparatu vrijednom preko 30.000 kn istaknula je kako je to samo jedna u nizu donacija koje je Forum organizirao i kako se nada da će i u narednom akcijama naići na tako veliki odaziv dobrih ljudi.

Pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Branka Cuki, koja je uz druge brojne uzvanike, prisustvovala primopredaji limfomata zahvalila se na ovoj vrijednoj donaciji, u ime Koprivničko-križevačke županije, naglašavajući da je izuzetno važno da lokalne zajednice i sredine prepoznaju potrebe pacijenata na svom području i da se uključuju u akcije koje doprinose povećanju dostupnosti i kvalitete zdravstvene zaštite.

Pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb: Branka Cuki