Dogovoreni organizacijski detalji oko provedbe Europskog rukometnog prvenstva za kadete

U Županijskoj upravi održan je radni sastanak oko organizacije Europskog rukometnog prvenstva za kadete koje će se održati od 11. do 21. kolovoza u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u Koprivnici.

Glavna tema sastanka bili su tehnički detalji oko organizacije samog prvenstva, te medijsko praćenje, a poseban naglasak bio je na osiguravanju pomoći u slučaju povrede sportaša.

Ovo prvenstvo još jedno je priznanje Koprivničko-križevačkoj županiji kao dobrom organizatoru i domaćinu prvenstava. Naime, prije dvije godine upravo je u Koprivnici održano i Svjetsko juniorsko prvenstvo za rukometašice, a Hrvatski rukometni savez izrazio je zadovoljstvo provedbom tog natjecanja te ustupio Županiji da budu domaćin i Europskog prvenstva.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Zajednice sportova Koprivničko-križevačke županije Stanislav Lovković zajedno s tajnikom Brankom Zorkom, ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije Mato Devčić, Sonja Šafar kao koordinatorica organizacije ovog prvenstva i pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić.

Služba ureda župana