Događanja povodom proslave dana škole u Molvama

Dani škole u OŠ MOLVE započeli su u srijedu 2.lipnja 2010. sa  7. OBITELJSKOM  OLIMPIJADOM . Bilo je to  sada već tradicionalno druženje učenika, njihovih roditelja, članova obitelji i učitelja kroz sportske igre, natjecanja i društvene igre. Nakon sportskog dijela programa, učenicima i njihovim mentorima ravnatelj škole  je uručio slatka iznenađenja- čokolade za sva sudjelovanja   na županijskim i državnim natjecanjima na kojima su učenici sudjelovali ove školske godine i ujedno za promociju naše škole. Zbog lošeg vremena bili smo primorani sve ove aktivnosti održati u sportskoj dvorani, a dobar vojnički grah na kraju je razveselio sve sudionike ovog lijepog druženja.  

U 13.00 sati održana je svečana sjednica kojoj su bili svi djelatnici škole, jedan dio bivših djelatnika kao i posebni gosti. Svi smo tom prigodom čuli izvješće ravnatelja o rezultatima rada postignutim tijekom godine. Djelatnicima škole koji su ovogodišnji „jubilarci“ tom prigodom smo zapljeskali : za neprekinutih 40 godina učiteljici Stanki Oreč, za 25 godina neprekinutog rada čistačici Marici Đuroci i za 10 godina neprekinutog rada u školi na poslovima domara Tomislavu Kolariću..      

Istog dana u 19.30 sati u Domu kulture Molve održala  se GLAZBENO-SCENSKA VEČER koja je oduševila publiku vedrim i bogatim programom.

Podsjećamo da će se povodom Dana škole Molve održati još i ove aktivnosti:

DAN SPORTA, održat će se 11. lipnja 2010. (petak) od 15.00 sati na dalje. Sportski susreti ove godine održat će se između učenika i učitelja OŠ Kloštar Podravski i OŠ Molve.

KNJIŽEVNO-UMJETNIČKO VEČER održat će se u subotu, 12.lipnja 2010. u zgradi osnovne škole s početkom u 19.30 sati. Škola će ugostiti mlade književne talente-bivše učenike naše škole koji će nam prezentirati svoja najnovija postignuća na književnom području.Istom prilikom ćemo predstaviti najnoviji broj školskog lista OSNOVAC koji izlazi već 33. godine.

U 21,00 sat održat će se otvorenje izložbe slika Josipa Tota, zaposlenika naše škole.

Marina Sabolović