Događanja povodom proslave dana škole Molve 2.-12. 06.2010.

OSNOVNA ŠKOLA MOLVE

 DOGAĐANJA POVODOM PROSLAVE DANA ŠKOLE MOLVE

2.-12. 06.2010.

DANI ŠKOLE U OŠ MOLVE počinju u srijedu 2.lipnja 2010. sa  7. OBITELJSKOM  OLIMPIJADOM . To je sada već tradicionalno druženje učenika, njihovih roditelja, članova obitelji i učitelja.

Druženje započinje u 9 sati   sportskim igrama, natjecanjima, društvenim igrama glazbom i plesom, a završit će zajedničkim objedom oko podneva. Na taj način želimo još više povezati dom učenika i školu te tako u pravom smislu riječi ostvariti zadaće „ škole otvorenih vrata“.

U 13.00 sati održat će se svečana sjednica na koju su pozvani naši penzioneri i gosti koji će imati priliku čuti i vidjeti prezentaciju o rezultatima rada postignutim tijekom godine. Djelatnicima škole koji su ovogodišnji „jubilarci“ uručit će se tom prilikom pokloni.    

Istog dana u 19.30 sati u Domu kulture Molve održat će se GLAZBENO-SCENSKA VEČER, a ulaz za tu priredbu kao i za sve ostale priredbe je BESPLATAN.

 

DAN SPORTA, održat će se 11. lipnja 2010. (petak) od 15.00 sati na dalje. Sportski susreti ove godine održat će se između učenika i učitelja OŠ Kloštar Podravski i OŠ Molve.

KNJIŽEVNO-UMJETNIČKO VEČER održat će se u subotu, 12.lipnja 2010. u zgradi osnovne škole s početkom u 19.30 sati. Škola će ugostiti mlade književne talente-bivše učenike naše škole koji će nam prezentirati svoja najnovija postignuća na književnom području.Istom prilikom ćemo predstaviti najnoviji broj školskog lista OSNOVAC koji izlazi već 33. godine.

U 21,00 sat održat će se otvorenje izložbe slika Josipa Tota, zaposlenika naše škole.

U Molvama, 1.06. 2010.                                                     

Marina Sabolović