Dodjeljene nagrade najboljim učenicima OŠ Ljudevita Modeca Križevci za sudjelovanje u nagradnim natječajima povodom obilježavanja Europskog tjedna

Dana 14. svibnja 2010. godine (petak) župan Darko Koren i predsjednik Županijskog savjeta za Europske Integracije (ŽSEI) Ivan Pal dodjelili su najboljima učenicima OŠ Ljudevita Modeca Križevci nagrade za sudjelovanje u nagradnim natječajima povodom obilježavanja Europskog tjedna (3.-9. svibnja 2010.) i Dana Europe (9. svibnja 2010.) i to:

Nagradnom natječaju za izradu postera « Hrvatska u čistoj i zelenoj EU» (Croatia in Clean and Green EU)-za sve učenike od 1. do 8. razreda nagrađeni su:

Izrada plakata/postera:

1. Monika Denžić, Klara Katavić, Romana Horvat, učenici 7.B
2. Petra Puškarić, Ivana Kucen, Josipa Hunjak , učenici 7.B
3. Petra Čavić, Magdalena Vuksanović, učenici 6. C

Nagradnom kvizu «Tko želi biti milijunaš u Europi» (na engleskom jeziku) za učenike 7. i 8. razreda. nagrađeni su:

  1. Sanela Stručić, Emil Milobara, Matija Bermanec
  2. Martin Sukalić, Matija Harča
  3. Petra Paklan, Josip Martinčić

Svi učenici od 1. do 8. razreda sa svojim razrednim i predmetnim učiteljima izrađivali su literarne radove na temu ekologije, naše domovine i EU. a nagrađeni su:

Pjesma na temu EU i Hrvatske: Irma Horvat, učenica 4.A

Sastavak na temu EU i Hrvatske: Doroteja Višak, učenica 5.A

Navedenim projektima učenici su obilježili Europski tjedan (3-9. svibnja) i Dan Europe (9. svibnja) u svojoj školi. Učenici su se time pridružili službenom programu obilježavanja Europskog tjedna u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Nagrađene radove možete vidjeti na našim stranicama.

Tajnica ŽSEI-a: Vesna Pribeg