Dodijeljene nagrade za najljepši dječji putopis „Putositnice 2015“

U petak, 20. ožujka u dvorani Domoljub u Koprivnici održana je svečana dodjela nagrade za Najljepši dječji putopis „Putositnice 2015“ kojoj je prisustvovao zamjenik župana Ivan Pal. Nagrada se dodjeljuje u organizaciji osnovne škole Antun Nemčić Gostovinski, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta te Grada Koprivnice.
Prije dodjele nagrada, gosti i uzvanici imali su prilike razgledati izložbu radova polaznika Male koprivničke škole keramike – aula škole Život i djelo Antuna Nemčića Gostovinskog. Nakon toga, uslijedila je svečana dodjela nagrada za Najljepši dječji putopis autorima i mentorima.
Zamjenik župana Ivan Pal tom je prigodom svima zaželio dobrodošlicu u ime Koprivničko-križevačke županije te se zahvalio organizatorima na prekrasnoj manifestaciji. „Sa velikim zadovoljstvom smo prihvatili supokroviteljstvo, a upravo ova manifestacija pokazuje koliko vi zapravo razmišljate o prošlosti i jednom velikom čovjeku čije ime nosi vaša Škola. Isto tako razmišljate i o budućnosti jer na ovaj način dajete priliku mladim ljudima da upoznaju naš kraj i da vide nešto što zaista vrijedi“ dodao je zamjenik Pal. Čestitao je dobitnicima nagrada te poželio puno uspjeha u daljnjem radu.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.