Dobrovoljno vatrogasno društvo Torčec održalo 140. skupštinu

U nedjelju, 30. siječnja u Društvenom domu u Torčecu, održana je 140. redovita izvještajna skupština DVD-a Torčec koju je otvorio predsjednik Zvonimir Legemec, a uz članove i uzvanike prisustvovali su joj i predsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš te načelnik Općine Drnje Petar Dombaj.

Nakon prihvaćanja dnevnog reda, skupštinu je dalje vodio predsjednik radnog predsjedništva Zlatko Zvjerac. Izvješće o radu Društva za 2021. godinu podnio je zapovjednik Marko Barić, Izvješće o financijskom poslovanju za 2021. godinu podnijela je blagajnica Dijana Barić, a Izvješće verifikacijske komisije podnio je Darko Kuzmić.

Prijedlog plana rada i financijski plan prihoda i rashoda za 2022. godinu izložio je  predsjednik Zvonimir Legemec s naglaskom na predviđeni projekt izgradnje novog vatrogasnog doma, vrijednog gotovo sedam milijuna kuna.

Predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš je pohvalio veoma dobar rad, aktivnosti i ažurnost u radu članova Društva, a načelnik Dombaj je naglasio kako Općina stoji iza DVD-a Torčec kako u realizaciji izgradnje novog vatrogasnog doma tako i u svim ostalim aktivnostima.

Nakon završene sjednice skupštine, članovi Društva upoznali su predsjednika Palaša s novo dobivenim vatrogasnim  pick-up vozilom Ford Ranger.

Izvor: VZ Koprivničko-križevačke županije

Služba ureda župana