Dobrovoljna vatrogasna društva Cubinec, Novaki Ravenski i Bukovje održala redovne godišnje skupštine

Prošlog vikenda održane su redovne izvještajno-izborne godišnje skupštine dobrovoljnih vatrogasnih društava Cubinec, Novaki Ravenski i DVD-a Bukovje. U ime Koprivničko-križevačke županije skupštinama su prisustvovali voditelj Odsjeka za poljoprivredu, ruralni razvoj, šumarstvo i lovstvo Denis Maksić i član Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije Stjepan Peršin.

Dobrovoljna vatrogasna društva na svojim su skupštinama podnijela izvješća o radu za proteklu godinu, kao i financijska izvješća, a također su prezentirani i planovi rada za nadolazeće razdoblje. Aktivnosti iz proteklih godinu dana obuhvaćaju niz radnih akcija, uređenje dječjih igrališta, suradnju s prijateljskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima, ali i intervencije u hitnim situacijama na svom području.

U izboru novog vodstva, Dobrovoljno vatrogasno društvo Novaki Ravenski za predsjednika je imenovalo Sinišu Premla, funkciju njegovog zamjenika obnašat će Damir Husain, za zapovjednika je izabran Goran Ružić, a za njegovog zamjenika Darko Ružić.

Novi predsjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Cubinec je Marko Tomac, zapovjednikom je imenovan Nenad Rogina, a njegovim zamjenikom Dalibor Švagelj.

Za predsjednika Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bukovje izabran je Tomislav Horvat, za njegovog zamjenika Mladen Dvorski, zapovjednikom je imenovan Krunoslav Prugović, a njegovim zamjenikom Bojan Hudobec.

U prisutnosti predstavnika prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava, na skupštinama su dodijeljene zahvalnice, medalje, spomenice i plakete svim zaslužnim pojedincima.

Služba ureda župana

Izvor fotografija: krizevci.hr