Župan Koren svečano otvorio uređene prostore nove jasličke skupine dječjeg vrtića u Općini Gola

Uz pridržavanje Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije bolesti COVID-19  danas je u parku nasuprot upravne zgrade Općine Gola održano svečano otvorenje mješovite jasličke odgojno-obrazovne skupine „Mali zeko“ koja djeluje u sastavu Područnog objekta „Zvončica“ Dječjeg vrtića Vrapčić. Svečanosti su prisustvovali  župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković sa suradnicima, ravnateljica Dječjeg vrtića Vrapčić Sanela Brgles, djelatnici vrtića te roditelji i novoupisani polaznici.

Nakon kratkog programa i pozdravnog govora ravnateljice vrtića koja je kazala kako je ovo peta odgojno-obrazovna skupine na području Općine Gola  i načelnika Općine Gola, prigodnim se riječima obratio župan koji je naglasio zadovoljstvo što Općina Gola u  vremenu ozbiljnih  demografskih promjena kontinuirano radi na stvaranju najboljih uvjeta za mlade obitelji i daljnji razvoj općine te je svečano otvorio novouređene prostore.

Nakon programa uslijedio je blagoslov djece koji je predvodio župnik Stjepan Šoštarić te obilazak novouređene skupine koja je smještena u prilagođenom prostoru zgrade Općine Gola.

Izvor fotografija: Dječji vrtić Vrapčić

Služba ureda župana