Dani škole u OŠ Molve

Dani škole u OŠ Molve započeli su u srijedu 2.lipnja 2010. sa  7. Obiteljskom olimpijadom . Bilo je to  sada već tradicionalno druženje učenika, njihovih roditelja, članova obitelji i učitelja kroz sportske igre, natjecanja i društvene igre. Nakon sportskog dijela programa, učenicima i njihovim mentorima ravnatelj škole  je uručio slatka iznenađenja- čokolade za sva sudjelovanja na županijskim i državnim natjecanjima na kojima su učenici sudjelovali ove školske godine i ujedno za promociju naše škole. Zbog lošeg vremena bili smo primorani sve ove aktivnosti održati u sportskoj dvorani, a dobar vojnički grah na kraju je razveselio sve sudionike ovog lijepog druženja.  

U 13.00 sati održana je svečana sjednica kojoj su bili svi djelatnici škole, jedan dio bivših djelatnika kao i posebni gosti. Svi smo tom prigodom čuli izvješće ravnatelja o rezultatima rada postignutim tijekom godine. Djelatnicima škole koji su ovogodišnji „jubilarci“ tom prigodom smo zapljeskali : za neprekinutih 40 godina učiteljici Stanki Oreč, za 25 godina neprekinutog rada čistačici Marici Đuroci i za 10 godina neprekinutog rada u školi na poslovima domara Tomislavu Kolariću..      

Istog dana u 19.30 sati u Domu kulture Molve održana  je GLAZBENO-SCENSKA VEČER. Publiku je oduševio vedar i bogati program u kojem su djeca pokazala svu svoju kreativnost kako u modernom tako i u etno plesnom,muzičkom i dramskom i izričaju.