Danas u Koprivnici počinje Europsko kadetsko rukometno prvenstvo

Koprivnica i Varaždin gradovi su domaćini  Europskog kadetskog prvenstva koje će se održati od 12. do 22. kolovoza. Prvi dio grupnog natjecanja, Hrvatska će reprezentacija utakmice igrati u Koprivnici s početkom u 20.30 sati, a svečano otvorenje će biti danas u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović u 20 sati, nakon čega će snage odmjeriti reprezentacije Hrvatske i Portugala. Koprivničko-križevačka županija  partner je  u organizaciji Europskog kadetskog prvenstva s Gradom Koprivnicom, Županijskom sportskom zajednicom i HRS-om.

Ulaznice se mogu kupiti putem servisa www.ulaznice.hr za sve utakmice M19 EHF EURO u Koprivnici i Varaždinu te na blagajnama dvorana i to sat vremena prije početka susreta.

Za kupnju ulaznice potrebno je imati EU digitalnu COVID putovnicu, PCR test ne stariji od 72 sata ili antigenski test ne stariji od 48 sati.

Cijene ulaznica za prvi krug natjecanja su 30 i 50 kuna, polufinale 50 i 70 kuna, a za finale od 70 do 100 kuna.

Sukladno odluci Stožera civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije, broj mjesta u koprivničkoj SD “Fran Galović” ograničen je na 400 sjedećih mjesta (teleskop tribine), a svi posjetitelji dužni su pridržavati se svih propisanih epidemioloških  mjera.

Informacije potražite sa službenoj stranici EHF-a  i na www.hrs.hr

Izvor:koprivnica.hr

Služba ureda župana