Članovi Županijske skupštine sudjelovali u Parlaonici – Volontiraonici

U ponedjeljak 8. lipnja 2015. godine Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice održala je još jednu aktivnost projekta Ja sam promjena-VOLONTIRAM! Aktivnost naziva Parlaonica – VOLONTIRAONICA bila je javna rasprava u kojoj su sudjelovale dvije skupine: afirmacijska i negacijska. Afirmacijska skupina zastupala je tezu ZA volontiranje, a negacijska skupina zastupala je tezu PROTIV volontiranja.
U Parlaonici su sudjelovali učenici, učitelji i v.d. ravnateljica Osnovne škole Koprivnički Ivanec, članovi Udruge „Bolje sutra“, vijećnica Općinskog vijeća Općine Koprivnički Ivanec,
Mateja Besten i predsjednik Općinskog vijeća Vladimir Fijok, članovi Županijske Skupštine Koprivničko-križevačke županije Tomislav Babić i Irena Jagarinec te volonteri Udruge „Bolje sutra“.
Cilj ove aktivnosti je poučiti direktne korisnike projekta, učenike i članove Udruge javnom nastupu i govoru, argumentiranju svojih stavova te prihvaćanju tuđih stavova i argumenata, Raspravu je pratio žiri od tri člana: predstavnice Udruge „Bolje sutra, predstavnik volontera i predstavnica OŠ Koprivnički Ivanec učenica 6. razreda. Svoj glas žiri je dao afirmacijskoj skupini koja je zastupala tezu ZA volontiranje. Moderator rasprave bio je koprivnički glumac Sven Šestak, a izvoditelj aktivnosti Ano Korenjak
Projekt financira Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Partneri u projektu su OŠ Koprivnički Ivanec, Općina Koprivnički Ivanec i Koprivničko-križevačka županija.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.