Četvrta redovna godišnja skupština Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije

Udruga slijepih Koprivničko-križevačke županije održala je četvrtu godišnju Skupštinu u prostorijama Doma za starije i nemoćne osobe u Koprivnici. Pozdravne riječi uputio je zamjenik župana Ivan Pal koji je tom prilikom čestitao Udruzi na dosadašnjem radu i zahvalio za dobru suradnju koju ostvaruju s Koprivničko-križevačkom županijom.

Predsjednik Udruge Ivica Ferenčić pozdravio je sve prisutne te službeno otvorio Skupštinu, a Romina Posavec podnijela je Izvještaj o radu, Izvještaj Nadzornog odbora i završni račun za 2015. godinu što je jednoglasno prihvaćeno. Na redovnoj Skupštini članovi su jednoglasno prihvatili predložene kandidate za tijela upravljanja i to: za zapisničara Margaretu Odobašić, a za ovjerovitelja zapisnika Ivana Bebeka i Anu Glavaš Jambreušić. Između ostalog, na Skupštini je potvrđen i Upitnik o samoprocjenjivanju za 2015. godinu, a Skupštini su prisustvovali predstavnici županijskog Društva multiple skleroze i Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije.

Udruga slijepih Koprivničko – križevačke županije broji 250-ak članova, a njen cilj je udružiti slijepe osobe i poboljšati kvalitetu njihovih života.

Služba ureda župana