Četiri osobe ozdravile od bolesti COVID-19, potvrđena i tri nova slučaja zaraze

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako su nakon pristiglih nalaza na području županije potvrđena tri nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2,  a riječ je osobama mlađe i srednje životne dobi s koprivničkog i križevačkog područja.

Četiri osobe su proglašene zdravima, na bolničkom liječenju su dvije osobe,  a u ovom trenutku  na području županije je 24 aktivnih slučajeva.

Od početka pojave virusa na području Koprivničko-križevačke županije zabilježeno je ukupno 197  slučajeva bolesti COVID-19, a u samoizolaciji trenutno se nalazi 85 osoba.

Stožer poziva građane da se i dalje odgovorno ponašaju,  primjenjuju socijalnu distancu, održavaju higijenski standard i dezinfekciju te nose zaštitne maske sukladno Odluci o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice i Odluci o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje Koprivničko-križevačke županije kako bi se smanjilo širenje zaraze koronavirusa te time zaštitilo vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije