Čestitka župana Darka Korena povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori,

Danas obilježavamo Svjetski dan učitelja i tim povodom želim Vam u  ime Koprivničko-križevačke županije i u svoje osobno ime najiskrenije čestitati dan u kojem slavimo Vaš rad na kojem se temelji razvoj našeg društva. Svojim predanim zalaganjem, entuzijazmom  i strpljenjem koje pokazujte u radu s učenicima utirete put u stvaranju naprednije zajednice kojoj svi težimo.

Obrazovanje je temelj svakog uspješnog društva te prioritet djelovanja i ulaganja Koprivničko-križevačke županije, koja će i nadalje svojim projektima, investicijama i aktivnostima poticati i osiguravati napredak i jednakost obrazovnog sustava. Kontinuiranim ulaganjima pokazujemo koliko nam je važna kvaliteta obrazovanja, no ključan pokretač ste vi, učitelji i profesori, koji svojim znanjem oblikujete i stvarate buduće generacije.

Želim Vam mnogo uspjeha u pozivu koji ste odabrali te se nadam kako ćemo zajedničkim naporima još više unaprijediti obrazovne uvjete za svu našu djecu, na korist cijele zajednice, kao i društva u cjelini.

Sretan Vam Svjetski Dan učitelja!

župan Darko Koren