Čestitka povodom Svjetskog dana učitelja

Poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori,

u ime Koprivničko-križevačke županije i u svoje osobno ime, želim vam uputiti najsrdačnije čestitke povodom obilježavanja Svjetskog dana učitelja.

Prilika je to da Vam još jednom zahvalimo na svemu što činite za našu djecu, jer ste upravo vi „arhitekti“ našeg društva i naše budućnosti. Vaš je rad prepoznat kao jedan od najvažnijih elemenata ukupnog razvoja društva, a zahtjevnost i odgovornost Vaših obaveza nadmašene su jedino entuzijazmom, ljubavlju i strpljenjem koje svakodnevno pokazujete.

Obrazovanje je temelj svakog uspješnog društva te prioritet djelovanja i ulaganja Koprivničko-križevačke županije, koja će i nadalje svojim projektima, investicijama i aktivnostima poticati i osiguravati napredak i jednakost obrazovnog sustava. Kontinuirano ulaganje u taj sustav dokazuje koliko nam je važna kvaliteta obrazovanja, no ključan pokretač ste vi, učitelji i profesori, koji svojim znanjem oblikujete i stvarate buduće generacije. Naša i vaša ulaganja učenici nam vraćaju na najbolji mogući način – trudom, učenjem i stjecanjem novih znanja i vještina, kako bi jednog dana bili zadovoljni i uspješni mladi ljudi.

Želim Vam mnogo uspjeha u pozivu koji ste odabrali te se nadam kako ćemo zajedničkim naporima još više unaprijediti obrazovne uvjete za svu našu djecu, na korist cijele zajednice, kao i društva u cjelini.

Sretan Vam Svjetski Dan učitelja!

Župan Darko Koren