Čestitka povodom Dana grada Križevaca

Poštovane građanke i građani grada Križevaca,

Upućujemo Vam iskrene čestitke povodom 24. travnja, Dana grada Križevaca!

Prioritet Županije je ravnomjeran razvoj svih njezinih dijelova, što se vidi po našim ulaganjima u gradove i općine, a posebno nas veseli što time doprinosimo većoj kvaliteti života naših građana i njihovom boljem standardu.

Mnogo se ulagalo i na području grada Križevaca, od prometne do komunalne infrastrukture te posebno u sektoru obrazovanja i zdravstva, a zajedničkom suradnjom Križevci su postali razvijena sredina koja ima perspektivu i potencijal za realizaciju još više projekata na zadovoljstvo i dobrobit građana.

Kapitalni projekti koji se odvijaju u Križevcima, poput nastavka gradnje brze ceste do Kloštra Vojakovačkog i modernizacije željezničke pruge do mađarske granice, od nemjerljivog su značaja za cijelu županiju, a posebno za naše gospodarstvo i prometnu povezanost. Uz to, Križevci su grad znanja, bogate kulture i tradicije te poduzetništva i na tim se temeljima moraju dalje razvijati.

Koprivničko-križevačka županija i nadalje će Vam biti na raspolaganju za svu potrebnu pomoć i podršku, a svaki Vaš uspjeh i naš je uspjeh.

Od srca Vam želimo sve najbolje povodom Vašeg 769. rođendana!

 

Župan Darko Koren i zamjenik župana Ratimir Ljubić