Brojne braniteljske udruge na Memorijalnom turniru „David Piskor 2017.“

Zamjenik župana Ratimir Ljubić u subotu, 12. listopada prisustvovao je Memorijalnom turniru branitelja Domovinskog rata „David Piskor 2017.“ u Novigradu Podravskom, koji je organizirao Ogranak Općine Novigrad, Podružnice Koprivničko-križevačke županije Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Zamjenik Ljubić Ogranku je uputio pohvale na organizaciji i brojnim aktivnostima, a braniteljima zahvalio na dosadašnjoj suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom.

Okupljene je pozdravio i predsjednik Ogranka Josip Petras, načelnik Općine Novigrad Podravski Zdravko Brljek te predsjednik koprivničko-križevačke podružnice Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata, ujedno i načelnik Općine Kloštar Podravski, Siniša Pavlović, a turniru je prisustvovao i načelnik Policijske uprave koprivničko-križevačke Vjekoslav Štimac.

Na ovom se tradicionalnom turniru prisjetilo poginulog branitelja Davida Piskora, koji je život izgubio prije 26 godina, a počast su mu odale brojne braniteljske udruge s područja Koprivničko-križevačke i susjednih županija, JVP Koprivnica te ekipe nogometnih klubova iz nekoliko općina. Osim u nogometu, na turniru se natjecalo u šahu, belotu, visećoj kuglani i streljaštvu, a program je završen zajedničkim druženjem.

Služba ureda župana