Antikorupcijsko povjerenstvo Koprivničko-križevačke županije održalo 12. sjednicu

U srijedu 18. rujna u prostorijama Županijske uprave održana je 12. sjednica  Antikorupcijskog povjerenstva Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao i predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar. Sjednicu je otvorila predsjednica Povjerenstva Jadranka Lakuš, a članovi su nakon uvodnih riječi i analize dosadašnjeg rada  raspravljali i donijeli Program rada Antikorupcijskog povjerenstva i Financijski plan za 2020. godinu.

Na sjednici je donesen i zaključak o raspisivanju kreativnog natječaja „Moja županija bez korupcije“ na kojem mogu sudjelovati svi učenici bez obzira na dob, razred i vrstu osnovne ili srednje škole koju pohađaju u školskoj godini 2019./2020. Cilj natječaja je podizanja svijesti o važnosti uloge građana i uloge osobne odgovornosti u stvaranju društva s nultom tolerancijom na korupciju.

Natječaj će biti otvoren od 1. listopada  do 15. studenoga ove godine, a nagrađeni radovi bit će prezentirani povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv korupcije.

Služba ureda župana