Akcija „Kupujmo hrvatsko“ i „Vrijedne ruke“ u Koprivnici

U Koprivnici će se akcija „Kupujmo hrvatsko” održati 31.08.2013. (subota) na Zrinskom trgu u vremenu od 9.00 do 13.00 sati.

Hrvatska gospodarska komora i ove godine diljem Republike Hrvatske provodi akciju “Kupujmo hrvatsko”. Svrha Akcije je promocija kvalitetnih i konkurentnih hrvatskih proizvoda, osobito onih kojima je HGK dodijelila znakove Izvorno hrvatsko i Hrvatska kvaliteta. Kupnjom domaćih proizvoda potičemo domaću proizvodnju te čuvamo radna mjesta. Ovogodišnja akcija „Kupujmo hrvatsko“ upotpunjena je projektom „Vrijedne ruke“ čija je svrha promocija autohtonih proizvoda malih poduzetnika.

U akciji će sudjelovati brojne javne osobe iz gospodarskog i političkog života Županije dok će građani na središnjem gradskom trgu  moći povoljnije kupiti kvalitetne hrvatske proizvode.

Budući da se akcija „Kupujmo hrvatsko“ održava kad i povijesno-turistička manifestacija Renesansni festival,  kralj Ludovik Anžuvinac će u 10.00 sati u pratnji  gradske garde mušketira i haramija, dvorske lude i kraljevske svite posjetiti akciju i ubirati štibru i malatarinu od sudionika akcije.

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA
Županijska komora Koprivnica