Svečano otvorena novoasfaltirana cesta između naselja Ladislav Sokolovački i Široko Selo

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U subotu 17. kolovoza u Općini Sokolovac zamjenik župana Ratimir Ljubić svečano je otvorio novoasfaltiranu cestu između naselja Ladislav Sokolovački i Široko Selo. Svečanosti su uz zamjenika prisustvovali i načelnik Općine Vlado Bakšaj, saborski zastupnik Damir Felak, ravnatelj Županijske uprave za upravljanje županijskim i lokalnim cestama  Koprivničko-križevačke županije Dragutin Guzalić te mještani naselja. Kako je prilikom otvorenja naglašeno, ovom modernizacijom ceste nastavlja se dobra suradnja Općina,  Županije i Županijske uprave za ceste koje sinergijski projektima u području cestovne infrastrukture nastoje još više podići standard života stanovnika u svim područjima županije.

Što se samih radova tiče na predmetnim dionicama u naseljima na području Općine Sokolovac  modernizirali su se dijelovi LC 26080  (Ladislav Sokolovački) nastavno na ŽC 2181 (Široko selo) u ukupnoj dužini 2020 metara. Vrijednost asfalterskih radova i radova na uređenju odvodnje koje je ugovorila i financira Županijska uprava za ceste iznosi 842.318,13 kuna s PDV-om, a pripremu podloge (tamponski sloj) dodatno je ugovorila i financirala Općina Sokolovac, kao i radove na bankini te betonske radove.

Nakon svečanosti otvorenja ceste u društvenom domu u Ladislavu Sokolovačkom organiziran je i prigodan domjenak kojim je Udruga žena Ladislav Sokolovački proslavila 1. godišnjicu rada.

Služba ureda župana