Udruga „Bilikum“ Križevci održala izvještajnu skupštinu

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U prostorijama Komunalnog poduzeća u Križevcima održana je izvještajna skupština Udruge vinogradara i vinara „Bilikum“ Križevci kojoj je prisustvovao župan Darko Koren.

Župan je uputio pozdravne riječi svima prisutnima te u ime svoga zamjenika, ujedno i predsjednika Zajednice udruga vinogradara, vinara i voćara Koprivničko-križevačke županije Darka Sobote pohvalio rad udruge Bilikum. Također je zahvalio predsjedniku Udruge Bilikum, Denisu Maksiću na dosadašnjem radu istaknuvši kako je ovaj sektor u posljednje vrijeme napravio veliki iskorak.

U radnom dijelu skupštine, predsjednik Udruge prezentirao je dogovorene popuste i uvjete kupnje u poljoprivrednim trgovinama i obrtima za članove Udruge Bilikum. Najavio je održavanja stručnih predavanja, a također pozvao je sve članove i na sudjelovanje u pripremi Međunarodne izložbe vina „Križevačkih goric 2017.“ i Izložbu vina „Alpe Adria 2017.“.

Služba ureda župana