U sklopu projekta „JA sam kao i Ti“ provedena aktivnost „Volontiraj, dobro biraj“

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Udruga osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice organizirala je u sklopu projekta „JA sam kao i Ti“ aktivnost pod nazivom „Volontiraj, dobro biraj“.

Cilj ovog projekta je senzibilizirati djecu bez teškoća s osobama s invaliditetom, a aktivnost je održao partner u projektu Udruga Kopriva odnosno Koprivnička inicijativa volontera i aktivista. Predsjednik Udruge Kopriva Ivan Funtek je kroz prezentaciju uz puno fotografija objasnio što je volontiranje, gdje se osobe mogu prijaviti za volontiranje te u kojim akcijama maloljetne osobe mogu volontirati. U drugom dijelu aktivnosti, sudionici su u skupinama opisali osobine koje jedan volonter mora imati nakon čega je volonterka Udruge „Bolje sutra“ pojasnila što je nju motiviralo za volontiranje te kako volontirati i što volontiranje donosi.

Projekt sufinancira Koprivničko-križevačka županija, a partneri u projektu su pored Udruge Kopriva odnosno Koprivničke inicijative volontera i aktivista, Osnovna škola Sokolovac i Udruga za održivi razvoj UZOR.

Služba ureda župana