Župan Koren prisustvovao otvorenju „Podravskih motiva“

"Drago mi je da nazočim na otvorenju i ove godine te želim da u ova tri dana svi prenosimo duh zajedništva koji je trenutno neophodan u Lijepoj našoj. Županija će uvijek podržavati ovakve manifestacije koje prenose našu tradiciju i vrijednosti Podravine"

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

„Podravski motivi“, manifestacija naivnog slikarstva, gastronomije i starih zanata svečano je otvorena sinoć u koprivničkom Gradskom parku.

Svečanom otvorenju prisustvovao je i župan Darko Koren koji je u svom obraćanju istaknuo: „Ova manifestcija je jedna od najstarijih priredbi na našem području koja se temelji prije svega na naivnoj umjetnosti. Drago mi je da nazočim na otvorenju i  ove godine te želim da u ova tri dana svi prenosimo duh zajedništva koji je trenutno neophodan u Lijepoj našoj. Županija će uvijek podržavati ovakve manifestacije koje prenose našu tradiciju i vrijednosti Podravine.“.

Svim prisutnima se obratio i zamjenika koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić koji je poželio svima dobrodošlicu te službeno predao ključeve grada slikaru Nikoli Večenaju Lepertinovu koji je ujedno svečano i otvorio ovu manifestaciju.

Otvorenju su prisustvovali i saborski zastupnik Damir Felak, zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec, direktor Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Zdravko Mihevc, direktor Turističke zajednice Grada Koprivnice Renato Labazan te brojni uvaženi gosti i uzvanici.

Služba ureda župana