Započele pripreme za Dan povrća 2016. godine

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Utvrđivanje tema stručnih predavanja i predavača te hodogram aktivnosti i sadržaja bile su glavne teme 1. sjednice Organizacijskog odbora Dana povrća 2016. koja je održana u prostorijama Županijske uprave.

Predsjednik Organizacijskog odbora  Zdravko Matotan na samom početku pozdravio je sve prisutne te istaknuo kako se radi o vrijednoj manifestaciji koja se održava već tradicionalno svake godine te da će se kao i svake godine potruditi da bude što uspješnija i posjećenija.

Članovi Odbora utvrdili su da će se 12. Dan povrća ove godine održati 9. srpnja te da će se na manifestaciji ujedno održati brojne promotivne aktivnosti, a planirane su i radionice te različita stručna predavanja na temu proizvodnja graha, bolesti paprike na zaštićenim prostorima te mikrobiologija tla.

Na sjednici je dogovoreno da će se Odbor ponovo sastati za dva tjedna i da će se tada u konačnici donijeti odluka o detaljnom programu za Dan povrća.

Služba ureda župana