Zamjenik Pal prisustvovao prvom Belupo triatlonu održanom na jezeru Šoderica

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Prošlog vikenda na jezeru Šoderica održan je 1. Belupo triatlon kojemu je nazočio i zamjenik župana Ivan Pal. Koprivničko – križevačka županija uz brojne sponzore prepoznala je važnost i značaj održavanja ovog sporta na području Županije te ga financijski podržala. Na subotnjem triatlonu nastupilo je 62 natjecatelja, a plivalo se na 250 metara, bicikliralo na 10 kilometara i trčalo dva i pol kilometra (supersprint triatlon). Treba naglasiti kako su svi triatlonci završili zadanu trasu, a kvalitetu i pripremljenosti same staze pohvalili su i sami natjecatelji.
Triatlon na Šoderici organiziran je na inicijativu koprivničkog reprezentativnog triatlonca Denisa Plešea i njegova trenera Alena Maroševića, Sportske udruge za osobe s intelektualnim poteškoćama Veliko srce iz Koprivnice te uz suorganizatore Turističku zajednicu Koprivničko-križevačke županiju.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.