Zamjenik Sobota na Redovnom godišnjem Saboru UDVDR-a Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

U Kloštru Podravskom održan je Redovni godišnji Sabor Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Koprivničko-križevačke županije kojoj je prisustvovao i zamjenik župana Darko Sobota te saborski zastupnik i načelnik općine Gola Stjepan Milinković.
Na Saboru kojem je nazočilo četrdesetak delegata iz ogranaka Podružnice iz cijele županije predstavljena su i prihvaćena godišnja izvješća radnih tijela udruge, a o realizaciji brojnih planiranih aktivnosti udruge između dva Sabora opširno izvješće je podnio predsjednik Udruge Siniša Pavlović.
Predsjednik Pavlović je naglasio kako s obzirom na opći nedostatak financijskih sredstava nije bilo moguće u potpunosti provesti sve planirane aktivnosti, no istovremeno je izrazio zadovoljstvo što su unatoč toj činjenici deseci programa i aktivnosti u kojima su sudjelovali svi ogranci Udruge provedeni na vrlo visokoj razini. Posebno je istaknuo aktivnost Podružnice a to je projekt „Promicanje vrijednosti Domovinskog rata u školama Koprivničko-križevačke županije“ kojem su se priključili kao predavači i članovi ostalih braniteljskih udruga što nam je bio i cilj, a posebno se ističu PHR, USJP Ban, Klub 7 GBR, HČZ, Udruga 15.MPOAD i UHB 1990-96.
Na Saboru je donijeto i nekoliko bitnih odluka koje će ubuduće olakšati rad Podružnice.
Za dosadašnju iskazanu veliku pomoć i zasluge u radu udruge dodijeljene su velike Zlatne plakete Koprivničko-križevačkoj županiji, Policijskoj postaji Đurđevac i Damiru Vukoviću tajniku Podružnice.

Voditeljica Odsjeka za komunikacije i protokol:
Melita Ivančić, mag. pol.