Najava radionice za predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije

Sorry, this entry is only available in Croatian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja u srijedu, 10. prosinca 2014. godine u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom organizira jednodnevnu radionicu na temu „Programi Europske unije“ za predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije.

Cilj radionice je informirati predstavnike organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije o Programima Europske unije kao i o aktualnim otvorenim EU natječajima, kako bi bili upoznati s mogućnostima financiranja projekata te kako bi im se pružila stručna pomoć za što kvalitetniju pripremu i pisanje EU projekata za apliciranje na EU natječaje.

Navedena radionica se organizira u svrhu ispunjavanja kriterija za prijavu organizacija civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije na objavljeni Poziv Koprivničko-križevačke županije za predlaganje programa/projekata udruga s područja Koprivničko-križevačke županije za 2015. godinu. PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja će radionice na temu pripreme i provedbe EU projekata za organizacije civilnog društva s područja Koprivničko-križevačke županije organizirati kontinuirano sve do ožujka 2015. godine.

Najavljena radionica će se održati u prostorima Velike vijećnice Grada Križevaca.

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja