82. redovita godišnja skupština DVD-a Veliki Otok

Redovita godišnja skupština dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliki Otok održana je prošlog vikenda, na kojoj su ujedno podijeljene i zahvalnice za 10, 20 i 30 godina neprekidnog rada u Društvu.

Na ovoj 82. redovitoj godišnjoj skupštini, tajnik Društva Zlatko Horvat prezentirao je izvješće o radu za 2015. godinu s posebnim osvrtom na natjecanja vatrogasaca i migrantskoj krizi. Blagajnik Društva Mario Horvat prezentirao je program rada i financijsko izvješće za 2016. godinu koje je jednoglasno prihvaćeno. Zahvalu dobrovoljnom vatrogasnom društvu Đelekovec za sudjelovanje u migrantskoj krizi i puno uspjeha u daljnjem radu poželio je županijski stručni suradnik za promet i poslove zaštite i spašavanja Stjepan Behin.

Redovnoj godišnjoj skupštini prisustvovali su i načelnik Općine Legrad Ivan Sabolić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije Zvonimir Habijan, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Legrad Vladimir Piškor, prijatelj društva Stjepan Varmuža, prijateljska vatrogasna društva te mještani Općine Legrad.

Služba ureda župana