74. stručno-znanstveni sastanak Hrvatskog epidemiološkog društva

Župan Darko Koren je rekao kako je iznimno ponosan na priznanje stranih stručnjaka županijskom Zavodu za javno zdravstvo

U petak, 14. lipnja u Edukacijskom centru Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ održan je 74. stručno-znanstveni sastanak Hrvatskog epidemiološkog društva. Tema ovog sastanka bile su nove bolesti i epidemije s kojima se susreće struka. Predsjednica društva prof.dr.sc. Ira Gjenero-Margan u uvodnom obraćanju pohvalila je rad županijskog Zavoda za javno zdravstvo rekavši kako su istaknuti europski stručnjaci prepoznali kvalitetu i organiziranost Zavoda smjestivši ga u europski vrh institucija ovog tipa.

Ravnateljica Zavoda Draženka Vadla zahvalila je organizatorima što su odabrali Koprivnicu kao mjesto održavanja sastanka. Okupljene su pozdravili i predstavnik Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, zatim Zoran Gošek u ime gradonačelnice Vesne Želježnjak i župan Darko Koren koji je naglasio kako je iznimno ponosan na priznanje stranih stručnjaka županijskom Zavodu za javno zdravstvo, te spomenuo kako je modernizacija prostorija u kojima Zavod djeluje uvelike pridonijela visokom standardu poslovanja Zavoda za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije.