6. Međunarodna revija turističke fotografije ”TOURPHOTO 2010”

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije u suradnji s Foto kino klubom Drava iz Đurđevca, TZ grada Đakova i Foto-kino kluba Đakovo, održava 6. Međunarodnu reviju turističke fotografije «TOURPHOTO «2010» na temu «Turizam kontinentalne Hrvatske».

Otvorenje izložbe fotografija je u petak 19. studenoga 2010. godine u 19,00 sati  u galeriji Doma kulture u Đakovu, Ulica kralja Tomislava 13. Izložba je otvorena do 19.12.2010. godine.

Na natječaj se javilo 115 autora iz  BiH i Hrvatske sa 416 fotografija. Selektor Krunoslav Heidler je odabrao 156 fotografija od 74 autora za izlaganje. Za nagrade kandidira 20 radova. Ovo je do sada najveći odziv autora na natječaj i najviše pristiglih fotografija.

Izabrani radovi pokazuju svu raznolikost kontinentalnog turizma sa izuzetnim fotografskim motivima. Ljepota i raznolikost motiva naprosto izazivaju interes i želju da se ovjekovječe fotografijom. Radovi koji su pristigli u punoj mjeri dokazuju koliko nas ljepote okružuje. Uvjereni smo da će i ova izložba pridonijeti daljnjoj popularizaciji turizma na kontinentu.

Direktor TU TZ KKŽ :
mr.sc. Zdravko Mihevc