5. Sajam poslova na području Koprivničko-križevačke županije

5. SAJAM POSLOVA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI
Križevci, Restoran Vojarna, Trg Svetog Florijana 17, 23. ožujak 2011.godine

23.03.2011. na području Koprivničko-križevačke županije, u Križevcima održat će se 5. Sajam poslova u organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Križevci, a pod pokroviteljstvom Koprivničko-križevačke županije i Grada Križevaca.
Sajam poslova prilika je za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja, koji mogu ostvariti direktnu komunikaciju. Sajam pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, cjeloživotnog učenja, te potiče na aktivnosti u traženju posla.
Na ovogodišnjem Sajmu poslova predstavit će se pedesetak izlagača; poslodavaca, obrazovnih institucija, partnera u organizaciji, te predstavnika civilnog sektora.

U sklopu Sajma poslova planirana su slijedeća događanja:
 Otvorenje Sajma poslova
 Predstavljanje poslodavaca i institucija na pultovima
 Predstavljanje sudionika putem video materijala
 Mogućnost korištenja računalnog programa MOJ IZBOR
 Okrugli stol na temu „Nacionalni plan poticanja zapošljavanja za 2011. i 2012. godinu“
 Posjet Srednjoj školi „Ivan Seljanec“ Križevci
 Zatvaranje Sajma poslova
I ove godine Sajam poslova organiziramo uz podršku partnera na lokalnoj razini, koji će na Sajmu predstavljati aktivnosti svojih institucija koje utječu na mogućnosti zapošljavanja, samozapošljavanja i obrazovanja. 

Dražen Ištvanović, Rukovoditelj Odjela analitike, statistike i informatike,Hrvatski zavod za zapošljavanje Područna služba Križevci