21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije – manifestacija posvećena promociji obrtništva i gospodarstva

Pozivamo Vas da posjetite najznačajniju županijsku manifestaciju posvećenu promociji obrtništva i gospodarstva – 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije, koji će se od 9. do 11. studenoga ove godine održati na prostoru sportske dvorane Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije koja je ujedno i nositelj tehničke organizacije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Tema ovogodišnjeg Sajma je „EU fondovi za poduzetnike“, pokrovitelj je Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, a županija partner Bjelovarsko-bilogorska županija. I ove je godine interes izlagača iznimno velik, očekuje ih se oko 230, a predstavit će se na 1.700 m2 zatvorenog i 2.500 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Program Sajma obilježit će Regionalni dani EU fondova u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Sajam EU fondova, prezentacije obrtničkih zanimanja i programa za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike te brojne radionice,  a posjetitelje očekuje i izbor najstražarice Križevačke djevojačke straže, Martinje po križevačkim štatutima, promocija autohtonih jela i pića kroz projekt Okusi Podravinu i Prigorje, revija frizura i modna revija, izbor najatraktivnijeg izložbenog prostora te izložba malih životinja.

U organizaciji Županije i Ministarstva vanjskih poslova, posebnu gospodarsku dimenziju programu Sajma dat će posjet 40-tak gospodarskih savjetnika akreditiranih pri stranim diplomatskim misijama koji su iskazali interes za upoznavanje županijskog gospodarstva, a bit će im prezentirane mogućnosti ulaganja i razvojni projekti na području Županije. Uz posjet Visokom gospodarskom učilištu u Križevcima, gosti će obići i tvrtku S.C. metalne konstrukcije d.o.o. koja se nalazi u križevačkoj industrijskoj zoni te tvrtku Podravka d.d. u Koprivnici.

Posjetiteljima će posebno biti zanimljive nagradne igre, i to nagradna igra Komunalnog poduzeća i nagradna igra Sajma, gdje su pripremljene vrijedne nagrade. Kupnjom ulaznice sudjeluje se u nagradnoj igri, a sponzori su Prima namještaj, Poljocentar Križevci i Zepter.

Svečano otvorenje Sajma na rasporedu je u petak 9. studenog 2018. u 11:00 sati.

Detaljan program možete vidjeti OVDJE.

Veselimo se Vašem dolasku na 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

 

Služba ureda župana