Poziv: 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije

Poštovani,

osobito mi je zadovoljstvo što Vas mogu pozvati da izlažete na 18. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji će se održati u Križevcima od 6. do 8. studenog 2015. godine.

Ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada.

Uz povoljne cijene izložbenog prostora po sistemu “ključ u ruke”, prema uobičajenim sajamskim standardima, nudimo Vam i mogućnost odabira pozicije izlagačkog prostora prema Vašoj želji. Vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan. Postupak prijave te cjenik izložbenog prostora i dodatne opreme, uz ostale informacije o sajmu, objavljen je na internet stranici www.obrtnicka-komora-koprivnica.hr/sajmovi.aspx

Vanjski prostorProgram sajma bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama.

Očekujemo nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam počinje u petak 6. studenog 2015. svečanim otvaranjem u 11:00 sati.

Za informacije i prijave obratite se u Obrtničku komoru Koprivničko-križevačke županije, Bjelovarska cesta 75a, Koprivnica, na tel: 00 385 48 623 408 ili e-mail:               ogs.krizevci@gmail.com.

Krajnji rok za prijavu za sudjelovanje na Sajmu je 20.10.2015., a prijavnicu možete popuniti OVDJE.

Zahvaljujemo na suradnji i veselimo se Vašem dolasku na 18. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije!

Predsjednik Organizacijskog odbora
i župan Koprivničko-križevačke županije
Darko Koren, ing.građ.