Velik uspjeh člana Zajednice tehničke kulture iz Križevaca

Nikola Pavlic iz Križevaca,  član Zajednice tehničke kulture iz Križevaca,  kao maturant  Tehničke škole Ruđera Boškovića iz Zagreba,  sudjelovao je sa svojim maturalnim radom na izložbi inovacija INOVA-MLADI 2013  i osvojio srebro.

13. IZLOŽBA INOVACIJA UČENIKA ZAGREBAČKIH OSNOVNIH, SREDNJIH ŠKOLA I STUDENATA S MEĐUNARODNIM SUDJELOVANJEM

Najveća izložba inovacija mladih u RH i okružju koja redovito od 2001.godine okuplja sva dostignuća mladih zagrebačkih inovatora uz goste iz cijele Hrvatske i prijatelje iz inozemstva. INOVA-MLADI je program Saveza inovatora Zagreba, Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Saveza udruga pedagoga tehničke kulture Zagreba, Udruge inovatora Fakulteta strojarstva i brodogradnje i zagrebačkih udruga mladih inovatora s ciljem da velikom izložbenom manifestacijom potaknu daljnji razvitak inovatorstva mladih u Gradu Zagrebu.

Ove godine izložba je okupila čak 519 sudionika koji su predstavili 267 svojih inovacija iz 69 škola, fakulteta i udruga. Kao i svake godine na ovoj zagrebačkoj izložbi sudjelovali su gosti iz Hrvatske /Beli Manastir,  Dugo Selo,  Sesvete, Samobor, Karlovac, Rijeka, Knin, itd./, kao i gosti izvan Hrvatske /Sarajevo, Banja Luka, Prijedor, Subotica/.  Moramo naglasiti da su na ovogodišnjoj 13.  izložbi izloženi izuzetno zanimljivi i atraktivni radovi osnovnih, srednjih škola i fakulteta.

OVIM PUTEM POZIVAMO UČENIKE OSNOVNIH I SREDNJIH ŠKOLA, TE  STUDENTE I OSTALE ZAINTERESIRANE S PODRUČJA KRIŽEVACA, I ŠIRE, DA NAM SE OBRATE SA SVOJIM IDEJAMA U ZAJEDNICU TEHNIČKE KULTURE U
KRIŽEVCIMA. STOJIMO IM  NA RASPOLAGANJU.

Rezultati ocjenjivanja s izložbe INOVA-MLADI 2013 objavljeni su u privitku (link):
http://www.savez-inovatora-zagreba.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=191:inova-mladi-2013&catid=43:rezultati

http://www.youtube.com/watch?v=fnrLwbRAz_A