15. obljetnica rada Plesnog studija Jump

Ovogodišnji Plesodrom otvorio je zamjenik župana Ivan Pal

Koprivnički Plesni studio Jump proslavio je 15. obljetnicu svoga rada tradicionalnom manifestacijom pod nazivom „Plesodrom 2013.“ koja je privukla brojne posjetitelje u Dom mladih. Na samom početku, plesači i voditeljice Jumpa pripremili su izložbu fotografija plesača.

Autori izložbe su Multimedijska skupina Gimnazije „Fran Galović“ te Kristina Ogrinec i Martha Koržinek. Izložbu je otvorio Vjekoslav Robotić, ravnatelj Gimnazije te je čestitao plesačima i autorima izložbe na ovoj uspješnoj suradnji.

U plesnom dijelu programa posjetitelji su uživali u koreografijama članica Plesnog studija Jump te gostiju (JazzOn, Bboying klub, Centar za ples). Voditeljice Jumpa – Andreja Herman i Katarina Pavlek izrazito su zadovoljne ovom plesnom sezonom, osvojenim medaljama, nagradama i brojnim gostovanjima, ali i samom manifestacijom koja je privukla ovako veliki broj posjetitelja. Naglašavaju kako plesači odlaze na zaslužen odmor, a sljedeći upisi u plesne skupine Jumpa biti će u rujnu, početkom nove školske godine.

U ime supokrovitelja Koprivničko-križevačke županije, obilježavanju ove važne obljetnice prisustvovao je zamjenik župana Ivan Pal, koji je i otvorio ovogodišnji Plesodrom.