Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini

Ministarstvo turizma objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora temeljem Programa razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini. Cilj ovog programa je poticanje konkurentnosti hrvatskog turizma uz afirmaciju Hrvatske kao jedne od vodećih međunarodnih turističkih destinacija. Predmet financiranja iz sredstava osiguranih Programom razvoja javne turističke infrastrukture u 2019. godini su plaže, centri za posjetitelje i interpretacijski centri, javna turistička infrastruktura u funkciji aktivnog turizma, žičare, studije održivosti razvoja turizma i prihvatnog kapaciteta s akcijskim planom i studije upravljanja kvalitetom u turizmu. Rok za prijavu projekata je 28. lipnja 2019. godine.

Obzirom da se za dodjelu potpora mogu prijaviti isključivo jedinice lokalne i područne samouprave (općine, gradovi i županije), u privitku dopisa šaljemo Tekst javnog poziva i Program razvoja javne turističke infrastrukture, a sva potrebna dokumentacija dostupna je na web stranici Ministarstva turizma  https://mint.gov.hr/javni-pozivi-11414/11414 .

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije