Javni poziv za izlaganje na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“

PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja započela je s pripremama organizacije zajedničkog nastupa izlagača s područja Koprivničko-križevačke županije koji će svoje proizvode izložiti i predstaviti na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“, koji će se održati od 11. do 13. ožujka 2016. godine na prostoru Boćarskog doma u Zagrebu. Sajam „Proizvodi hrvatskog sela“ je specijalizirana sajamska manifestacija na kojoj se izlažu, promoviraju i prodaju tradicijski proizvodi hrvatskog sela – hrana, pića, rukotvorine i suveniri.

Cilj ovog sajma je promocija i prodaja proizvoda hrvatskog sela te opskrba potrošača s proizvodima do kojih teže dolaze te promocija kulture i tradicije hrvatskog sela.

Uz navedeno, na ovogodišnjem sajmu predstavljat će se stara jela pripremljena od posebno vrijednih lokalnih namirnica pod nazivom „Okusi i mirisi Hrvatske“.

Ove godine na sajmu se očekuje oko 300 izlagača iz svih krajeva Hrvatske i oko trideset tisuća posjetitelja.

Troškove izložbenog prostora za sve izlagače s prostora Koprivničko-križevačke županije i ove će godine financirati PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Pozivamo poduzetnike s područja Koprivničko-križevačke županije koji se žele predstaviti tradicijskim proizvodima da se prijave za sudjelovanje i izlaganje na 15. po redu sajmu „Proizvodi hrvatskog sela“.

Potpisivanjem ugovora koji se nalazi u prilogu, izlagač se obvezuje da će:

  • ishoditi kod nadležnih tijela RH sva potrebna odobrenja (dozvole) za prodaju na sajmu i uskladiti svoju djelatnost sa svim zakonskim i podzakonskim aktima RH,
  • doći na lokaciju održavanja sajma, urediti svoje izložbeno prodajno mjesto dva sata prije početka sajma,
  • biti prisutan na sajmu cijelo vrijeme njegova održavanja,
  • očistiti prodajno mjesto i okolni pripadajući prostor te odložiti smeće u kontejnere svaki dan po završetku sajma.

Molimo zainteresirane za izlaganje da pošalju popunjenu prijavnicu, ugovor te kopiju rješenja o obavljanju registrirane djelatnosti do 26. veljače 2016. godine u PORU Razvojnu agenciju Podravine i Prigorja, Florijanski trg 4, Koprivnica, na fax: 048/621-957 ili e-mail: info@pora.com.hr.

Pora Razvojna agencija Podravine i Prigorja