Županijsku upravu posjetili učenici iz Švedske

Zamjenik župana Ratimir Ljubić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost, sport i nacionalne manjine u utorak 11. veljače, održali su prijem za četvoricu učenika škole NTI gymnasiet Karlstad iz grada Karlstad u Švedskoj te njihovu mentoricu koji su u sklopu Erasmus + programa  za mobilnost borave u Obrtničkoj školi Koprivnica. Učenici koji se školuju u području informatike u Županijsku upravu stigli su u pratnji ravnatelja Obrtničke škole Zlatka Martića te profesorica Dubravke Jakupec i Sandre Krajina, njihovih domaćina za vrijeme trotjednog boravka u Koprivnici.

Zamjenik Ljubić je zahvalio na dolasku i predstavio rad Županijske uprave te  prirodne, demografske, turističke i druge posebnosti Koprivničko-križevačke županije. Istaknuo je kako su iskustva i razmjena znanja od velike važnosti za formiranje životnog i profesionalnog puta te poželio da im boravak u Koprivnici protekne u inspirativnom druženju s kolegama.

Studenti su zahvalili na prijemu te ispričali kako je izgledalo obavljanje praktične nastave u tvrtki STS d.o.o,  napomenuvši kako im je boravak u našoj županiji i Koprivnici i više nego ugodan. Spomenimo na kraju kako je Obrtnička škola Koprivnica organizator mobilnosti s ciljem ostvarivanje partnerstva i daljnje suradnje s ovom švedskom školom.

Služba ureda župana