Županijska turistička zajednica predstavila je javnosti nove turističke prospekte i redizajniranu web stranicu

Županijska turistička zajednica predstavila je javnosti nove turističke prospekte i redizajniranu web stranicu. Iz tiska su izašli prospekti – brošure „ Biciklistički turizam u KKŽ“ i „Zaštićena priroda KKŽ“.

     Poklonicima cikloturizma, kojih je sve više i u našoj županiji, u brošuri „Dojdi s biciklinom“, na jednom su mjestu pružene osnovne informacije o magistralnim biciklističkim pravcima – „Drava route“ i „Bilodrava route“, o lokalnim gradskim i prigradskim biciklističkim stazama, mogućnostima, vrstama i lokacijama za razne oblike biciklizma na području županije. Uz informacije o smještaju, prehrani i vinarijama, muzejima, galerijama i etno zbirkama, korisnicima se pruža uvid u Bike&bed smještaj, trgovine biciklima i biciklističkim klubovima na području županije.

     Ljubiteljima boravka u prirodi, ali i svima koji žele zdravo okruženje i očuvanje prirodne baštine, sigurno će dobro poslužiti brošura o zaštićenim prirodnim vrijednostima u našoj županiji. U brošuri „Dojdi vu prirodu“ turistima su pružene osnovne informacije o lokalitetima, površini i njihovom geografskom položaju, vrsti zaštite i karakteristikama.

      Obje brošure dizajnersko su djelo tvrtke „Pikant marketing“ iz Koprivnice, a tiskala ih je „Bogadigrafika u nakladi od po 3.000 komada. U pripremi su i jezične varijante brošura ( biciklizam njem.,eng. i tal., a priroda eng. i njem.) koje će uskoro izaći iz tiska.

      Navedene brošure nalaze se i na web stranici TZ KKŽ www.tz-koprivnicko-krizevacka.hr , a svi zainteresirani moći će ih preuzeti u digitalnom obliku

      Predstavljena je i redizajnirana web stranica TZ KKŽ . Ovako osvježena i vizualno atraktivna, s aktualnim podacima pruža korisne informacije svim zainteresiranima.