Županija udrugama osigurala prostor

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren zajedno sa zamjenikom Ivanom Palom i suradnicima u srijedu je 30. listopada obišao prostore u zgradi Hrvatske državnosti 7/1 u Koprivnici koji su od nedavno na raspolaganju udrugama i savezima. Temeljem provedenog javnog natječaja Koprivničko-križevačka županija je po subvencioniranoj cijeni dodijelila poslovne prostore udrugama, savezima i predstavnicima nacionalnih manjina koji djeluju na području Županije kako bi još više unaprijedila njihov rad.

Prostore će koristiti: Kuglački savez Koprivničko-križevačke županije, Društvo hrvatskih književnika podravsko-prigorski ogranak, Športsko ribolovni savez Koprivničko-križevačke županije, Šahovski savez Koprivničko-križevačke županije, Košarkaški savez Koprivničko-križevačke županije, Zajednica udruga antifašističkih boraca i antifašista Koprivničko-križevačke županije, Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH podružnica Koprivničko-križevačke županije, Predstavnik Mađarske nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije i Predstavnik Albanske nacionalne manjine Koprivničko-križevačke županije.

Udrugama će biti na raspolaganju i velika prostorija za sastanke, a župan Koren je u obilasku istaknuo još jednom da ga raduje što udruge tako aktivno djeluju. U ime korisnika prostora okupljenim gostima i novinarima obratio se Ištvan Kasaš izrazivši zahvalu za reprezentativne prostore koje od sada i Mađarska nacionalna manjina može koristiti za svoj rad.