Županija građanima poklonila kino projekciju hit komedije „Ufuraj se i pukni“

Povodom 26. obljetnice Dana Koprivničko-križevačke županije u četvrtak 11. travnja u koprivničkom kinu Velebit prikazana je projekcija hit komedije „Ufuraj se i pukni“  kojom je Županija uz smijeh i veselje s građanima  proslavila svoj rođendan. U filmu su uživali i župan Darko Koren sa zamjenicima Darkom Sobotom i Ratimirom Ljubićem, predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar te  županijski pročelnici.

Projekciji su prisustvovali i glavni protagonisti filma, glumci Ljubomir i Jan Kerekeš, zajedno s glumačkom postavom, a posjetitelje su iznenadili na ulazu u kino dvoranu gdje su uz šalu i mini skečeve pregledavali kinoulaznice.  Publika je ostala oduševljena filmom, a druženje s glumcima nastavilo se u ležernoj atmosferi u Pivnici Kraluš gdje su akteri prepričali dogodovštine sa snimanja te planove o nastavku ove jedinstvene filmske turneje kojom obilaze hrvatske gradove.

Komedija „Ufuraj se i pukni“  prvi je varaždinski dugometražni igrani film glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša, koji je nastao prema scenariju istoimene i izuzetno uspješne predstave Kerekesh Teatra. U filmu još glume: Zoran Pribičević, Mirela Brekalo, Ana Begić, Hana Hegedušić, Žarko Potočnjak, Draško Zidar, Goran Grgić, Darko Janeš, Matko Knešaurek, Mirela Videk, Sara Ipša, Tanja Pavlović, Marko Hergešić, Zdravko Pomper te više od pedeset statista.

Služba ureda župana