Župan uoči Božića posjetio Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici

Župan Darko Koren i njegovi suradnici (zamjenik župana Ivan Pal, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb, te pročelnik Službe ureda župana Vladimir Šadek) u srijedu 23. prosinca, uoči nadolazećih blagdana, posjetili su Dom za starije i nemoćne osobe u Koprivnici. Županijsku delegaciju dočekali su ravnateljica Vesna Križan, predsjednik Upravnog vijeća Doma Krunoslav Vitelj, te brojni štićenici i zaposlenici.

Na početku susreta župan se prigodnim riječima obratio velikom broju okupljenih štićenika i zaposlenika. Istaknuo je da se Županija kao osnivač ponosi koprivničkim Domom za starije i nemoćne, koji na nivou države kotira kao jedna od najboljih ustanova tog tipa. Župan se zahvalio djelatnicima i štićenicima na dobroj suradnji u proteklom razdoblju, te obećao vrhunsku kvalitetu usluge i u narednom periodu. Na oduševljenje okupljenih stanara obećao je da, usprkos krizi i poskupljenjima koja se najavljuju sljedeće godine, Županija do daljnjega nema namjeru povećavati cijenu smještaja, što su stanari Doma prihvatili kao najbolju čestitku za Božić.

Ravnateljica Vesna Križan zahvalila se županu i njegovim suradnicima na posjeti, te izrazila uvjerenje da će poslovanje ustanove i suradnja s osnivačem tijekom 2010. biti na visokom nivou. Na kraju susreta gđa. Katica Vrhovec se u ime svih stanara zahvalila Županiji na dobrom upravljanju ustanovom, te kao njihova predstavnica u Upravnom vijeću županu darovala božićne poklone koje su stanari izradili tijekom kreativne radionice.