Župan sa suradnicima posjetio novouređene prostorije ispostave županijskih upravnih odjela u Križevcima

Župan Darko Koren sa suradnicima je obišao novouređene prostorije ispostave županijskih upravnih odjela u Križevcima te svečanu dvoranu za vjenčanja, koje su obnovljene kako bi građani mogli što kvalitetnije obaviti usluge koje su im svakodnevno potrebne.

Županija je prošle godine preuzela povjerene poslove koje su obavljali nekadašnji uredi državne uprave, a ulaganjem u materijalne uvjete u ispostavama županijskih upravnih odjela građanima je omogućeno lakše ostvarivanje njihovih prava te dostupnija usluga javne uprave. Bivše službe državne uprave prelaskom u sustav Županije unaprijeđene su u infrastrukturnom i organizacijskom smislu, prostori su opremljeni adekvatnom opremom, a provedene su i potrebne edukacije.

Župan je svim djelatnicima zahvalio na zalaganju i trudu koji ulažu u obavljanje svojih radnih zadataka te im poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu. Uz župana, obilasku su prisustvovali i pročelnik Upravnog odjela za opću upravu i imovinska prava Tihomir Kvakarić, pročelnica Službe ureda župana Melita Ivančić te pročelnica Upravnog odjela za poslove Županijske skupštine i pravne poslove Marina Horvat.

Služba ureda župana